Vi sætter vores egen faglighed højt

Vi arbejder på kryds og tværs af forskellige fag. Tværfaglighed og innovation er en del af vores daglige arbejde.

Denne side henvender sig både til dig som er bruger, pårørende, fagperson eller nysgerrig. Du kan læse nærmere om hvordan vi arbejder i både Center for Socialpsykiatri og Center for Neuropædagogik.

Vi har stor viden og erfaring som vi arbejder ud fra. I menupunkterne øverst på siden kan du vælge at læse nærmere om de to fagspecialer, socialpsykiatri og neuropædagogik og de forskellige arbejdsmetoder.

Vi arbejder sammen med dig som er tilknyttet centeret som bruger, beboer eller pårørende. Det er vigtigt for os at du får mest muligt ud af dit liv.

Uanset om du har en hjerneskade eller er sindslidende, er din udvikling i fokus, når du er tilknyttet enten Center for Socialpsykiatri og Center for Neuropædagogik.

Hvad enten du bor i en af afdelingerne eller får støtte i eget hjem, arbejder vi ud fra ud fra din individuelle handleplan. Handleplanerne tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Du kan – sammen med os.


Hvis du vil vide mere

og ikke kan finde information her på siderne, er du altid velkommen til at kontakte vores faglige administrative leder, Dorthe Olsen.

Dorthe kan fanges på telefon eller mail.

Telefon: 2043 4466
Mail: dorol@naestved.dk  

Telefontid mandag til onsdag fra klokken 13 til 15.

Center for Socialpsykiatri • Grimstrupvej 101A  • 4700 Næstved