Center for Socialpsykiatri

Velkommen til dig som gerne vil vide noget mere Center for Socialpsykiatri og Center for Neuropædagogik. Du kan læse mere om hvordan vi arbejder i praksis og hvilke principper vi arbejder efter.

I Center for Socialpsykiatri og Center for Neuropædagogik binder vores forskelligheder os sammen. Vi er et fusioneret center, bestående af fagspecialerne socialpsykiatri og neuropædagogik. At vi er fusioneret betyder blot at vores administrationer sidder i samme hus og har et tæt samarbejde. Det betyder også at der er én overordnet ledelse hvor et par af vores ledere er ledere for afdelinger i begge fagspecialer.

Forskellene i fagspecialerne består blandt andet i hvordan vi arbejder med dig, eller dit familiemedlem. Der er stor forskel på hvordan vi arbejder med erhvervet hjerneskade eller en sindslidelse. Det fælles er at vi arbejder sammen med dig, om dit liv.

I både Center for Socialpsykiatri og Center for Neuropædagogik elsker vi vores arbejde, og vi er stolte af vores faglighed. Vi tilpasser os de situationer vi kommer i, når vi står i dem.

På undersiderne kan du læse nærmere om vores vision, hvordan vi overordnet arbejder og hvordan vi konkret arbejder indenfor fagspecialerne socialpsykiatri og neuropædagogik.