Pressemeddelelser

Pressemeddelelser udsendt fra Næstved Kommune.

 

Realdania støtter byudvikling på Kvægtorvet med 3,5 mio. kr.

Udsendt: 15-04 2019
På baggrund af Næstved Kommunes målrettede arbejde med udvikling af Næstved Bymidte, har Realdania valgt at støtte et af de konkrete projekter fra Udviklingsstrategi for Næstved Bymidte. Det drejer sig en trappe på Kvægtorvet, der både er tænkt som opholdssted og plads til aktiviteter og arrangementer. Projektet er en del af Realdanias indsats "Hovedbyer på forkant", som sætter fokus på at skabe fornyet liv og positiv udvikling i hovedbyernes bymidte.

De voksne i Næstved Kommune er meget idræts- og motionsaktive

Udsendt: 10-04 2019
Hvad bruger børn og voksne i Næstved Kommune fritiden til - og hvordan synes foreningerne selv det går?

Skills-talenter får skov i gave af Næstved

Udsendt: 04-04 2019
Værsgo - her er dit helt eget træ i Næstved. En noget usædvanlig værtsgave er netop blevet givet til alle de unge talenter, der deltager i DM i Skills. Næstved Kommune planter et egetræ for hver deltager, som tilsammen kommer til at danne en skov - en Skills Skov, som vil bestå af 320 egetræer.

Næstved er parat til DM i Skills

Udsendt: 28-03 2019
Om ganske få dage kommer Danmarks dygtigste lærlinge og elever til Næstved for at deltage i DM i Skills. Næstved Kommune har forberedt DM i Skills i langt over et år og er nu parate til at åbne dørene i Arena Næstved for de mange besøgende. 

Borgermøde om Budget 2020 - kom og giv dine input til byrådet

Udsendt: 28-03 2019
Kom til borgermøde, hør om Budget 2020 og giv dine input videre til byrådet. Det er den 10. april 2019 i Gl. Ridehus, Grønnegade, og alle er velkomne

Frivillige knokler for at gøre DM i Skills til en succes

Udsendt: 27-03 2019
Over 130 frivillige knokler fra tidlig morgen til sen aften for, at DM i Skills bliver en lige så stor succes, som vi alle sammen håber på.

Jesper Møller Petersen fratræder som direktør i Næstved Havn

Udsendt: 24-03 2019
Direktør i Næstved Havn Jesper Møller Petersen fratræder sin stilling efter fælles aftale med bestyrelsen i Næstved Havn.

Nye idrætstilbud sætter fokus på sundhed blandt veteraner

Udsendt: 22-03 2019
Veteraner og deres pårørende i Næstved Kommune har fremover mulighed for at gå til yoga og styrketræning. To gratis tilbud der skal være med til at fremme den fysiske og psykiske sundhed.

Elever fra Verdensklassen hjælper med at plante træer og lægge sten i Ellebækken

Udsendt: 21-03 2019
Klasselokalet bliver skiftet ud med Ellebækkens bredder 1. april. I hvert fald for elever fra alverdens lande, som går i Verdensklassen Kobberbakkeskolen afd. Sjølund. Sammen med biologer fra Næstved Kommune skal de forbedre forholdene for fisk og fauna.

8. klasser fra Næstved dyster i fremtidens bæredygtige by

Udsendt: 13-03 2019
Konkurrencen Byg en By for 8. klasser i Næstved sætter elevernes faglighed og innovationskompetence i spil, når de udvikler og leverer nytænkende bud på fremtidens bæredygtige by. Håndværk er top hot i Næstved og om under en måned skal alle udskolingselever fra Næstved Kommune til DM i Skills - men inden da skal 205 elever fra 8. klasse sætte scenen på EUC i finalen i Byg en By

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 8. april 2019