Pressemeddelelser

Pressemeddelelser udsendt fra Næstved Kommune.

 

Elever fra Verdensklassen hjælper med at plante træer og lægge sten i Ellebækken

Udsendt: 21-03 2019
Klasselokalet bliver skiftet ud med Ellebækkens bredder 1. april. I hvert fald for elever fra alverdens lande, som går i Verdensklassen Kobberbakkeskolen afd. Sjølund. Sammen med biologer fra Næstved Kommune skal de forbedre forholdene for fisk og fauna.

8. klasser fra Næstved dyster i fremtidens bæredygtige by

Udsendt: 13-03 2019
Konkurrencen Byg en By for 8. klasser i Næstved sætter elevernes faglighed og innovationskompetence i spil, når de udvikler og leverer nytænkende bud på fremtidens bæredygtige by. Håndværk er top hot i Næstved og om under en måned skal alle udskolingselever fra Næstved Kommune til DM i Skills - men inden da skal 205 elever fra 8. klasse sætte scenen på EUC i finalen i Byg en By

Skolepatruljefoto fra Susåskolen afd. Herlufmagle vinder landsdækkende konkurrence

Udsendt: 11-03 2019
Susåskolen afd. Herlufmagle har vundet 5.000 kroner i en landsdækkende fotokonkurrence, som Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag. 

Lær at tackle angst og depression online

Udsendt: 05-03 2019
Et nyt webbaseret gruppeforløb sikrer, at angst- og depressionsramte i Næstved Kommune kan få hjælp, selv om de ikke kan møde op til fysiske møder. Indsatsen hedder "LÆR AT TACKLE angst og depression - online" og er ganske gratis.

Nysgerrig på dansk-tysk samarbejde? kulturKIT søger Feuergeister

Udsendt: 05-03 2019
kultKit deler 2,5 millioner kroner ud til ildsjæle, som har lyst til at prøve at arbejde sammen med en tysk forening, skole eller andre aktører. Det er nemt og enkelt at søge midler til dansk-tyske projekter. Man får rådgivning og vejledning hele vejen fra ideudvikling, søgning efter tyske samarbejdspartnere, ansøgning og gennemførelse af sit projekt. Kom til et informationsmøde på rådhuset i Nykøbing F. den 14. marts og hør mere. 

Næstved får midlertidig Havnebutik i Boderne

Udsendt: 28-02 2019
Den 8. marts åbner byens nye Havnebutik, hvor der bliver skabt rum til at snakke, udvikle og bygge havn.

Elever fra Næstved giver den gas med naturfag og innovation i konkurrencen LEGO Space Challenge

Udsendt: 27-02 2019
500 elever fordelt på 22 5. klasser i kommunen skal den 5., 6. og 7. marts dyste i LEGO Space Challenge i Ny Ridehus i Næstved. Det er tredje gang, at Næstved Kommune arrangerer konkurrencen, som har til formål at styrke elevernes læring i naturfagene og deres innovationskompetence.

Nu starter nedtællingen til DM i Skills

Udsendt: 22-02 2019
DM i Skills i Næstved nærmer sig hastigt. Om godt en måned kommer over 300 erhversskoleelever og omkring 50.000 besøgende til Næstved for at deltage i den kæmpestore begivenhed, som DM i Skills er, men allerede nu bliver der tændt for det store nedtællingsur på Banegårdspladsen.

"Næssi finder hjem" på turné til Næstveds lokalområder

Udsendt: 13-02 2019
Teaterforestillingen "Næssi finder hjem" så dagens lys i 2018. Nu er forestillingen klar til at tage på turné til børnefamilier i Tappernøje, Mogenstrup, Glumsø og Fuglebjerg. Billetterne er gratis.

Kom til borgermøde om Kommuneplanstrategi 2019

Udsendt: 07-02 2019
Næstved byråd inviterer alle borgere i Næstved Kommune til at høre om og komme med input til det udkast, som de har lavet til den kommende kommuneplanstrategi. Det foregår på et borgermøde i Ressource City, den 19. februar kl. 19.00.

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 3. januar 2019