Pressemeddelelser

Pressemeddelelser udsendt fra Næstved Kommune.

 

Giv dit dansk-tyske initiativ luft under vingerne

Udsendt: 11-09 2019
Frem til maj 2021 er det muligt for foreninger, skoler og institutioner og initiativtagere at få op til fuld finansiering af dansk-tyske projekter, møder og initiativer indenfor områderne kultur, uddannelse, idræt og fritid. Kom og hør hvordan til informationsmøder i Vordingborg og Lübeck. 

Ny leder ansat på Talentskolen

Udsendt: 03-09 2019
Sigrid Abrahamsen er netop tiltrådt stillingen som ny leder af Talentskolen i Næstved. Hun er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og har været konstitueret leder på Talentskolen siden december 2018.

Små Synger Sammen om havets dyr

Udsendt: 27-08 2019
Igen i år inviterer Næstved Musikskole og Børnekulturhuset i Næstved til en dag fyldt med sang og glæde for Næstved Kommunes børnehavebørn til Små Synger Sammen. Det sker den 12. september på Næstved Musikskole, hvor børnene i år skal synge sange om havets dyr.

Kom til informationsmøde og få inspiration til en lavere varmeregning

Udsendt: 21-08 2019
Sammen med Energistyrelsen og Steen Maastrup VVS holder Næstved Kommune i september måned en række fyraftensmøder, hvor man kan høre om mulighederne for at energirenovere boligen og dermed få en lavere varmeregning.  

Lokale folketingsmedlemmer til MF-møde med borgmester og viceborgmester

Udsendt: 19-08 2019
For første gang siden folketingsvalget i juni blev der i dag afholdt et såkaldt MF-møde på Næstved Rådhus - et møde mellem borgmesteren og 1. viceborgmester og de lokalvalgte folketingsmedlemmer. 

Næstved Ungdomsskole - dét de andre ikke tilbyder

Udsendt: 07-08 2019
På landsplan kan ungdomsskoler mærke en stigende konkurrence om de lokale unge, som har flere valg og muligheder end nogensinde før. Næstved Ungdomsskole lægger sig derfor i selen for at præsentere et program og en undervisningsform, som taler direkte til de unge. Derfor er skolen fortsat meget populær og har ikke mærket nedgang. Nu sender de et nyt program på gaden.

1,5 meter lang pincet skal bekæmpe pindsvineknop i Næstveds åer

Udsendt: 06-08 2019
Næstved Kommune har været i gang med svejseværk og vinkelslibere og bygget et nyt værktøj. Det skal hjælpe vandmiljøet i åerne ved at bekæmpe sumpplanten Grenet pindsvineknop. Maskinen er noget af en sjællandssensation, da det er første gang den bruges øst for Storebælt.Pressen er velkommen til første tur torsdag 8. august, klokken 10.00

Mit Betalingsoverblik: Ny selvbetjeningsløsning i Næstved Kommune

Udsendt: 01-07 2019
Næstved Kommune indfører nu Mit Betalingsoverblik. En selvbetjeningsløsning, hvor man kan få et overblik over regninger og eventuelle restancer til kommunen og nemt kan oprette sine regninger til Betalingsservice eller MobilePay-abonnement. 

Borgermøde: Udvalg ønsker dialog med borgerne om brug af skolen i Holme-Olstrup

Udsendt: 21-06 2019
Børne- og Skoleudvalget i Næstved Kommune inviterer til borgermøde om en eventuel placering af Døgndiamanten i bygningerne på skolen i Holme-Olstrup. Borgermødet holdes i skolens gymnastiksal onsdag den 26. juni, kl. 18.30-20.30

Næstved Kommune indgår forlig med konkursboet efter Næstved Sprog- og Integrationscenter

Udsendt: 06-06 2019
Næstved Kommune har besluttet at indgå forlig med konkursboet efter Næstved Sprog- og Integrationscenter (NSI). Det er kommunens Økonomiudvalg, der har taget beslutningen, og den er udelukkende truffet af økonomiske årsager. 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 8. april 2019