Nyt fra Næstved uge 41

9. oktober 2018

Du kan være med til skovfest, hvor Den Grønne Ring bliver fejret, den 14. oktober på festpladsen i den nye skov i Rønnebæk, og den 27.-28. oktober kan du komme til Kunst & Kreativ messe i Sydpolen. Svømmehallerne tilbyder gratis adgang for elever i 0.-9. klasse i Næstved Kommune hele efterårsferien. Få desuden inspiration til oplevelser for børnefamilier i efterårsferien.

Bemærk, at Hørekonsulenterne på ViSP holder lukket i uge 42.

Læs hele Nyt fra Næstved uge 41 

Næstved har nu fået i alt 328 hektarer skov- og naturområder i en grøn ring rundt om byen. I den anledning kan du være med til at fejre og indvie Den Grønne Ring søndag den 14. oktober kl. 14.00 på festpladsen i den nye skov i Rønnebæk, hvor borgmester Carsten Rasmussen og miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen vil tale. Der er lagt et program for eftermiddagen, som du kan se i ugens Nyt fra Næstved.

Du og din virksomhed kan være med til at udforme Næstveds nye erhvervsstrategi ved erhvervskonferencen tirsdag den 23. oktober kl. 15.00-19.00 i Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10 i Næstved. Læs mere og tilmeld dig her.

Du kan komme til Kunst & Kreativ messe den 27.-28. oktober kl. 10.00-16.00 i Sydpolens café på Kobberbakkeskolen, afdeling Syd, på Parkvej 109 i Næstved. Du kan hente inspiration, få en snak med de kreative kunstnere fra Sydpolens værksteder og købe en gave til dig selv eller en ven.

I efterårsferien, uge 42, tilbyder Næstved Kommune åbne svømmehaller for alle 0.-9. klasseelever i kommunen. I Fladså-, Herlufsholm- og Næstved Svømmehal kan eleverne komme gratis ind ved forevisning af sundhedskort. Se åbningstiderne i Nyt fra Næstved eller ved at klikke her.

Du kan få ideer til familiehyggen i efterårsferien ved at besøge Mærk Næstved, den giver dig et overblik over de aktiviteter, der finder sted i Næstved Kommune i uge 42.

Hørekonsulenterne på ViSP holder lukket på alle træffesteder - Næstved, Vordingborg, Stege og Faxe - i uge 42.

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 4. april 2019