Nyt fra Næstved i uge 13

26. marts 2019

Hør om planerne for Næstved Havn og kom med dine idéer til en ny bydel 28. marts. Har du bemærkninger til en ny badebro ud for diget ved Nashøjvej 15, så kan du komme med dem senest 23. april. Du har også mulighed for at købe en grund i Næstved Nord i en helt ny udstykning eller hvis du mere er til udstilling af malerier, så er der fernisering ved Marianne Græslien 3. april. Ellers kan du læse om arrangementer på bibliotekerne eller job, der er opslået i kommunen.

Læs hele Nyt fra Næstved i uge 13.

Byrådet er ved at undersøge mulighederne for, hvordan der kan skabes en ny bydel på eksisterende havnearealer. Og derfor kan du høre om planerne i Havnebutikken på Sct. Peders Kirkeplads 8 og komme med dine egne ideer til bydelen. Det kan du torsdag den 28. marts kl. 16.30. Det er gratis, men tilmeld dig på  

Gavnø Gods har søgt om tilladelse til at etablere en badebro ud for diget ved Nashøjvej 15 i Næstved. Der bliver offentlig adgang. Har du bemærkning, send dem på  senest tirsdag den 23. april.

Kommunen udbyder 50 parcelhusgrunde nord for Megacentret ved de Lodne Højder - Kærsagrene. Læs mere om dem  her på hjemmesiden. Grundene forventes klar til salg fra mandag den 8. april med overtagelse den 1. maj eller senere.

Der er fernisering på Marianne Græsliens malerier onsdag den 3. april i Sydpolen på Parkvej 109 i Næstved. Hun maler med acryl  i lyse og glade farver og lader sig inspirere af mennesker og natur. Læs mere her.

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 26. marts 2019