Nyt fra Næstved i uge 12

19. marts 2019

I denne uge er der høring i forbindelse med udkast til en ny erhvervsstrategi, der er temamøde for frivillige 25. marts om selvbetjening - let arbejdsgangen med digitale løsninger, er du let til moderat dement eller pårørende kan du deltage i et ølsmagningskursus 8. april og endelig er der generalforsamling i Glumsø og Omegns Lokalråd samt borgermøde den 28. marts og generalforsamling i Holme-Olstrup/Toksværd Lokalråd 10. april. Det er noget af det, der står om i uge 12.

Du kan læse hele Nyt fra Næstved for uge 12 her.

Plan- og Erhvervsudvalget har sendt udkast til erhvervsstrategi i høring frem til den 7. april. Har du bemærkninger til udkastet, kan du sende dem til  - du kan se udkastet her.

Der er temamøde for frivillige for alle, der deltager i frivilligt foreningsarbejde i kommunen. Denne gang er det om selvbetjening - let arbejdsgange med digitale løsninger. Det foregår mandag den 25. marts kl. 18.30 i Sydpolens Café på Parkvej 109 i Næstved. Læs om dette og kommende temamøder frem til maj måned.

Kom og smag øl er overskriften for et ølsmagningskursus mandag den 8. april på Næstved Bibliotek. Kurset er et tilbud til mennesker med let til moderat demens og pårørende. Kurset er med til at udfordre hjernen og smagshukommelsen. Læs mere om demens. 

Der er genrealforsamling i Glumsø og Omegns Lokalråd med efterfølgende borgermøde torsdag den 28. marts kl. 19.00 i Den Gule Cafe på Glumsø Skole. Borgermødet drejer sig om status på stationen år 2020, spånpladegrunden, badebroen og pølsevognspladsen. Se mere om lokalrådet og genralforsamlingen her.

Der er generalforsamling i Holme-Olstrup/Toksværd Lokalråd onsdag den 10. april kl. 19.30 i Aktivitetshuset i Toksværd. Se mere om lokalrådet og generalforsamlingen her.

 

 

 

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 20. marts 2019