Frivillige knokler for at gøre DM i Skills til en succes

27. marts 2019

   
Over 130 frivillige knokler fra tidlig morgen til sen aften for, at DM i Skills bliver en lige så stor succes, som vi alle sammen håber på.

Frivillige ifm. DM i Skills 2019

De smører madder og brygger kaffe. De sørger for paraplyer, hvis vejret ikke vil som os. De rydder op og samler skrald. De viser vej og tæller publikum. De er værter i shuttlebusserne, hvor de fortæller om Næstveds mange fortræffeligheder.

Kort fortalt: Det myldrer med frivillige under DM i Skills i Næstved den 4.-6. april 2019.

Borgmester i Næstved Kommune Carsten Rasmussen har kun ros til overs for de mange frivillige.

"I Næstved løfter vi i flok. Det gør mig både stolt og rørt, når folk nærmest står i kø for at give deres bidrag til, at DM i Skills bliver en kæmpe succes her i vores allesammens Næstved," siger Carsten Rasmussen, som samtidig understreger vigtigheden af de frivillige. "Det kan siges kort og godt. Ingen frivillige, ingen DM i Skills."

Et eksempel på de frivillige er Seniorværkstedet Næstved, hvor seniorerne får travlt med at smøre ostemadder og spegepølsemadder til cirka 100 brødflove buschauffører, der fragter skoleelever til og fra Arena Næstved, hvor DM i Skills skal foregå.

Og seniorerne var ikke i tvivl om, at de gerne ville hjælpe til, siger formand for Seniorværkstedet Næstved, Børge Knudsen: "Det er jo kæmpestort, at DM i Skills skal foregå i Næstved, så selvfølgelig hjælper vi til."

Læs meget mere om DM i Skills.

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling
Sidst opdateret den 27. marts 2019