Nyt fra Næstved i uge 51

21. december 2018

Næstved Park og Vej og administrationen i Rådmandshaven og Teatergade har lukket mellem jul og nytår. Team Affald holder også lukket mellem nytår, men hvis dit affald ikke bliver hentet, kan du anmelde det. Skraldemændene holder julefri den 25. december og 1. januar. AffaldPlus holder lukket den 24.-26. december og 31. december samt 1. januar. Hvis du ser folk gå rundt langs vandløb, kan det skyldes gydetælling. Hvis du er håndværker, så genudbyder kommunen håndværkerydelser, og på biblioteket kan du se en udstilling, der viser resultater fra kulturarvsprojektet. 

Se hele Nyt fra Næstved uge 51 her

Næstved Park og Vej og administrationen i Rådmandshaven og Teatergade holder lukket fra mandag den 24. december til og med tirsdag den 1. januar. Det gør Team Affald også. Hvis du har problemer med dit affald - det f.eks. ikke er blevet hentet, så gå ind her og anmeld det. Indtast din adresse under "Mit affald", så får revovatøren besked. 

Da skraldemændene har fri den 25. december og 1. januar, så forskydes afhentningen en dag fra perioden den 25. december til 28.  december, så det afhentes den 26. december til den 2. januar. Gælder ligeledes fra den 1. januar til den 4. januar forskydes til afhentning den 2. januar til den 5. januar.

På affaldPlus genbrugspladser er lukket den 24., 25., 26., 31. december og 1. januar. Se nærmere oplysninger på www.affaldplus.dk/helligdage.

I december og januar kommer der frivillige gydetæller langs vandløbene: Saltø å, Kohaven Møllerende, Hulbæk, Rødlersbækken, Krobæk og Herredsbæk. 

Næstved Kommune genudbyder håndværkerydelser. Det gælder områderne: Tømrer, Murer, Maler, VVS (ekskl. ventilation) og blikkenslager, El-installationsarbejder (excl. IT-installationer), Gulventreprenør, JBK (jord, beton og kloak), Udskiftning af glas og ruder, Tagdækker, Slamsugning og spuling, Maler – flyttelejligheder i Boligadministrationen og Gulventreprenør – flyttelejligheder i Boligadministrationen. Læs mere på www.naestved.dk/haandvaerk

Næstved Kommuner har været kulturarvskommune i 2015-2018. Det er der kommet en udstilling af, som vises på Næstved Bibliotek resten af året.

God jul og godt nytår.

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 21. december 2018