Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for august 2019

Antal samlede nyheder 9

Nyt fra Næstved i uge 35

27. august 2019

Mød Mikael Jarnvig på Axeltorv den 31. august, eller kom til fødselsdag på Symfonien den 31. august, de fylder 10 år. Hvis du har en mening om den Nye Sundhedspolitik kan du komme med din kommentar senest 12. september. Måske vil du hellere synge fællessang på ViSP 18. september eller deltage i høstfest på Café Sydpolen 20. september. Det kan du bl.a. læse om i ugens Nyt fra Næstved.

Små Synger Sammen om havets dyr

27. august 2019
Igen i år inviterer Næstved Musikskole og Børnekulturhuset i Næstved til en dag fyldt med sang og glæde for Næstved Kommunes børnehavebørn til Små Synger Sammen. Det sker den 12. september på Næstved Musikskole, hvor børnene i år skal synge sange om havets dyr.

Veteranyoga og styrketræning fortsætter

26. august 2019
Veteraner og pårørende i Næstved har fra foråret 2019 haft mulighed for at gå gratis til yoga og styrketræning. På grund af de gode tilbagemeldinger fortsætter tilbuddet nu resten af året, og nye deltagere er velkomne. 

Kom til informationsmøde og få inspiration til en lavere varmeregning

21. august 2019
Sammen med Energistyrelsen og Steen Maastrup VVS holder Næstved Kommune i september måned en række fyraftensmøder, hvor man kan høre om mulighederne for at energirenovere boligen og dermed få en lavere varmeregning.  

Nyt fra Næstved i uge 34

20. august 2019

Der er byrådsmøde på Rådhuset den 27. august, møde til forberedelse af Foreningernes Dag 2019 den 27. august, Flagdagen for Danmarks Udsendte fejres den 5. september. Du kan kvitte smøgerne på et sundhedskursus fra den 28. august. Der ud over kan du søge uddannelseslegat eller komme med din mening om trafikbestilling af kollektiv trafik, som gælder fra 2020. Du har også mulighed for at deltage i en temaaften om kultur-, idræts- og fritidslivet i kommunen, eller måske skal du bare vide, at der er lukket den 28. og den 29. august på ViSP. Læs mere i Nyt fra Næstved i uge 34.

Lokale folketingsmedlemmer til MF-møde med borgmester og viceborgmester

19. august 2019
For første gang siden folketingsvalget i juni blev der i dag afholdt et såkaldt MF-møde på Næstved Rådhus - et møde mellem borgmesteren og 1. viceborgmester og de lokalvalgte folketingsmedlemmer. 

Nyt fra Næstved i uge 33

13. august 2019

Nu har du mulighed for at komme ud og vandre på forskellige ruter i kommunen f.eks. er der aftentur ved Glumsø Sø den  21. august. Du kan også tage bussen den 14. september og blive inspireret af økosamfund ved Karise Permatopia. Måske holder du øje med Frivillighedspuljen, så er der informationsmøde den 22. august. På Café Sydpolen har Vibeke Rønholdt fernisering den 20. august, og der er Jacks show den 6. september. Der er noget af det, du kan læse om i denne uges nummer.

Næstved Ungdomsskole - dét de andre ikke tilbyder

7. august 2019
På landsplan kan ungdomsskoler mærke en stigende konkurrence om de lokale unge, som har flere valg og muligheder end nogensinde før. Næstved Ungdomsskole lægger sig derfor i selen for at præsentere et program og en undervisningsform, som taler direkte til de unge. Derfor er skolen fortsat meget populær og har ikke mærket nedgang. Nu sender de et nyt program på gaden.

Nyt fra Næstved uge 32

7. august 2019

Movia ændrer kørerplaner den 12. august. På Nyt fra Næstved i uge 32 kan du se, hvilke ruter, der bliver berørt. Her kan du også få et overblik for, hvor du kan møde Den Rullende Demensrådgivning. Se også hvad der sker, når TV-kokken Anne Hjernøe besøger Axeltorv den 10. august.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed