Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for september 2019

Antal samlede nyheder 14

Skolernes faglokaler forbedres for 6,6 mio. kr.

30. september 2019
Der skal være bedre vilkår for de kreative fag i folkeskolerne. Derfor har Børne- og Skoleudvalget bevilget 6,6 mio. kr. til renovering af faglokaler på skolerne i Næstved Kommune i 2020.

Indstil en lokal virksomhed til Social pris Næstved 2019

30. september 2019
Jobcenter Næstved uddeler endnu en gang Social pris til de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats for at hjælpe folk i arbejde. Frem til 11. oktober kan alle indstille en virksomhed, der fortjener at vinde prisen.

Ny skolebygning på Ll. Næstved Skole afd. Karrebækvej

27. september 2019
Næstved vokser. Og det betyder, at der kommer flere elever til Ll Næstved Skole. Derfor bygger man nu en udskoling på afd. Karrebækvej. To spor af udskolingselever på LI Næstved Skole vil tage den nye bygning i brug fra januar 2021. Det er netop offentliggjort, at det bliver C.C. Brun Entreprise A/S fra Herlufmagle, der har vundet udbuddet om at opføre udbygningen.

Vær med til at åbne Kulturnatten og gå med i Insekternes parade

24. september 2019
Find din indre græshoppe frem og gå med, når insekter i alle afskygninger indtager Næstved Centrum, hvor to skoleklasser sammen med Næstved Avantgarden åbner Kulturnatten med en spektakulær maskeparade. Alle - unge som gamle er inviteret til at deltage i paraden, på den betingelse at man kommer forklædt som insekt.

Kulturnat 2019 Programmet er på gaden

24. september 2019
Næstveds gader og stræder bliver fyldt til randen med kultur, når den traditionelle Kulturnat løber af stablen fredag den 4. oktober kl. 16-22. Programmet er netop kommet på gaden. 

Nyt fra Næstved i uge 39

24. september 2019

Der er en nyhed 1. oktober fra Borgerservice vedr. ny ordning på Korskilde Bibliotek, og husk, der er Kulturnat 2019 i Næstved den 4. oktober. Det er lidt af det, der står om i denne uge.

Affaldssortering når nye højder

20. september 2019
Husholdningsaffaldet bliver ikke længere bare smidt i skraldespanden. Borgerne i Næstved Kommune har i den grad taget den nye affaldsordning til sig. Genanvendelsen af affaldet fra husholdningerne ligger på 48,8% for juli måned. 

Velkommen til Præmiering af God Arkitektur

18. september 2019
 For anden gang uddeler Næstved Kommune fire arkitektur- og bevaringspriser til Præmiering af God Arkitektur. Det sker den 7. oktober, som er Arkitekturens Dag, på Rønnebæksholm, og alle er velkomne.

 

Nyt fra Næstved i uge 38

17. september 2019

Mød Café Hack-vært Søren Dahl, der gæster Næstved på Axeltorv lørdag den 21. september, som en del af Danmark for Målene.

Giv dit dansk-tyske initiativ luft under vingerne

11. september 2019
Frem til maj 2021 er det muligt for foreninger, skoler og institutioner og initiativtagere at få op til fuld finansiering af dansk-tyske projekter, møder og initiativer indenfor områderne kultur, uddannelse, idræt og fritid. Kom og hør hvordan til informationsmøder i Vordingborg og Lübeck. 

Nyt fra Næstved i uge 37

10. september 2019

Så er der byrådsmøde den 17. september og teammøder for folk, der arbejder med ledelse af frivillige i kommunens foreninger - det første er den 23. september. Så har en ny talentpris set dagens lys, som skal gå til en ung kulturperson med et spirende talent - måske har du et bud. Få inspiration til en lavere varmeregning i september måned. Det er en del af det, der står noget om i ugens Nyt fra Næstved.

Tysk graffitikunstner udsmykker Næstveds nye parkeringshus

9. september 2019
Hvis du vil se graffiti in action, er det nu, du skal drage mod det nye parkeringshus på Grønvej, som rejser sig flot over skinnerne ved Næstved Station. Her er den tyske kunstner Stohead i fuld gang med at udsmykke parkeringshuset udvendigt. 

Nyt fra Næstved i uge 36

3. september 2019

Er du frivillig, kan du deltage i fagfestival for frivillige 26. september. Du har også mulighed for at deltage i et informationsmøde 17. september om dyskalkuli (talblindhed), i et cafémøde om fremtidens friluftsliv 11. september eller et informationsmøde i september, hvor du kan høre om, hvordan du får en lavere varmeregning ved at energirenovere din bolig. Eller måske har du et bud på, hvem der skal have årets kulturpris. Så kan du læse mere om det i Nyt fra Næstved. 

Ny leder ansat på Talentskolen

3. september 2019
Sigrid Abrahamsen er netop tiltrådt stillingen som ny leder af Talentskolen i Næstved. Hun er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og har været konstitueret leder på Talentskolen siden december 2018.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed