Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for november 2018

Antal samlede nyheder 8

Mød 24 par kloge hænder i Mærk Næstveds julekalender

29. november 2018

Hvad ønsker en klejnsmede-lærling sig i julegave? Hvordan planlægger en eventkoordinator-elev den perfekte nytårsfest? Og hvad spår en frisør-elev bliver hårtrenden i 2019? Det kan man sammen med mange andre spørgsmål få svar på i årets Mærk Næstved-julekalender. Hver dag i december åbner Mærk Næstved nemlig en ny låge på deres Facebook-side, hvor en erhvervsfaglig elev fortæller om sit fag og deler ud af nyttige tips og tricks. 

Nyt fra Næstved i uge 48

27. november 2018
I december kan du møde 24 par kloge hænder på Mærk Næstved som julekalender. Har du en idé til, hvad 337.000 kr. skal bruges til i området Rønnebæk og Stenstrup? Bemærk at der er ny telefontid i Team Myndighed og Visitation i Center for Handicap og Psykiatri, på Sydpolen spiller Husorkestret  den 5. december og kanaliseringsaften den 4. december.

Nyt fra Næstved i uge 47

20. november 2018

Du er inviteret til afslutningen den 27. november på Næstved Kommune som Kulturarvskommune. Så kan du opleve, at kommunen er i gang med at fjerne Rynket rose i Karrebæksminde fra uge 48. Det og en række begivenheder fra bibliotekerne i Næstved Kommune kan du læse om i ugens Nyt fra Næstved.

Kulturmiljøer som løftestang for udvikling

20. november 2018

Invitation til afslutningsarrangement - Næstved som Kulturarvskommune 2015-2018.

Nyt fra Næstved i uge 46

13. november 2018

Byrådet holder ordinært møde tirsdag den 20. november. Mandag den 19. november kan du høre munken Broder Theodor Assisi fortælle om sit oplevelsesrige liv. Onsdag den 14. november er Verdens Diabetesdag, og onsdag den 21. november er International Lungedag - i begge anledninger kan du blive testet og få en snak med fagpersoner.

Nyt fra Næstved i uge 45

6. november 2018

Du kan komme og overvære navngivningen af Det Ny Holmegaard lørdag den 10. november, og torsdag den 22. november kan du deltage i temamøde om mobning. Byrådets landdistriktsudvalg søger fire nye borgermedlemmer - er du en af dem?

Elever fra ungdomsuddannelser og folkeskoler dyster om at finde de bedste løsninger på lokale virksomhedsudfordringer

5. november 2018
130 elever fra 7. - 9. klasse og hele 2. årgang på HHX fra Næstved Handelsgymnasium konkurrerer om bedste løsning på otte udfordringer stillet af lokale virksomheder, når de mødes i finalen i Projekt Virksomhedsudfordringer den 16. november 2018.

 

Danmarks eneste bevarede glasværk genåbner i Næstved

5. november 2018
Siden 1825 har Holmegaard Glasværk ligget på kanten af Holmegaard Mose i Næstved. Et internationalt anerkendt brand, som har sat dansk design på verdenskortet. Den 10. november bliver første spadestik taget til en genåbning af glasværket som Danmarks største museum for design og kunsthåndværk.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed

Spørgeskema-undersøgelse om nye vand- og svømmefaciliteter

Klik på billedet for at læse mere om undersøgelsen og for at komme videre til selve spørgsmålene.
Det tager 5-10 minutter, at svare på spørgeskemaundersøgelsen.

Foto af badende dreng

Næstved Kommune