Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for oktober 2018

Antal samlede nyheder 11

Nyt fra Næstved i uge 44

30. oktober 2018

I perioden 5. til 18. november er det tid til at indskrive børn til børnehaveklasse 2019/2020.

Velkommen til indvielse af ny sti i Ladby

26. oktober 2018
På bare en måned har Ladby Foredragsforening og Næstved Kommune etableret en 5,5 km lang stisløjfe ved Ladby, som er udpeget som Kulturarvsby. Nu bliver stien indviet, og alle er velkomne.

Jan Kiowsky modtager Trelleborgfondens Kulturpris, Grundtvig-Marie-prisen 2018

25. oktober 2018
Billedkunstner og grundlægger af Grafisk Værksted Jan Kiowsky fra Næstved har netop fået overrakt Trelleborgfondens Kulturpris på Rønnebæksholm.

Opfindsomme folkeskoleelever skal dyste om finalepladser

24. oktober 2018
571 elever fra 6.- og 7.-klasse i Næstved sætter al deres nytænkning og kreativitet i spil, når de den 31. oktober og den 1. november skal overbevise lokale dommere om, at deres løsninger på årets udfordring er så gode, at de fortjener en finaleplads i den landsdækkende opfinderkonkurrence Edison.

Nyt fra Næstved i uge 43

23. oktober 2018

Byrådet holder ordinært møde tirsdag den 30. oktober, som du er velkommen til at overvære. Fra slut oktober til medio december kan du møde den rullende demensrådgivning rundt omkring i kommunen. Uddelingen af årets kulturpris finder sted på Rønnebæksholm onsdag den 24. oktober. I weekenden den 27. og 28. oktober er der Kunst & Kreativ Messe på Sydpolen, og du kan samme sted desuden opleve koncert med Peter Westh og Kristian Rusbjerg tirsdag den 30. oktober. Herudover kan du deltage i Arkivernes Dag på Korskildeskolen lørdag den 3. november. På Hovedbiblioteket i Næstved er der i oktober udstilling med billeder af de bygninger, der blev nomineret til arkitektur- og bevaringsprisen, og ikke mindst de præmierede bygninger.

Vær i øvrigt opmærksom på, at Herlufmagle og Mogenstrup Genbrugsplads holder vinterlukket fra 1. november 2018 til 31. marts 2019.

Nyt fra Næstved i uge 42

16. oktober 2018

Torsdag og fredag i efterårsferien kan du være med til lystfiskeri ved Susåen og Fuglesøen - lån af udstyr og hjælp tilbydes særligt børn og unge. Mandag den 29. oktober er der temamøde for frivillige ildsjæle i Sydpolens Café. Sundhedscenteret tilbyder gratis rygestopkursus med opstart i november samt kursus, hvor man kan lære at leve med kroniske smerter, fra fredag den 26. oktober. Gamle affaldsbeholdere og sækkestativer, som ønskes fjernet, afhentes fra uge 42 til 46.

Bemærk, at Næstved Kommunes borgerservicebetjening på bibliotekerne holder lukket onsdag den 24. oktober.

Ændringer af tømningsordning

11. oktober 2018
Næstved Kommune har en brugerfinansieret ordning for tømning af bundfældnings- og samletanke, som NK Spildevand A/S driver. Regulativet for ordningen er blevet revideret og vedtaget af byrådet d. 9/10/2018. 

Prøv kræfter med fiskene i Susåen og karperne i Fuglesøen i efterårsferien

11. oktober 2018
Næstved Kommune og Fishing Zealand har endnu en gang slået sig sammen og inviterer børn og unge og alle andre, der har lyst til at fiske, til at være med, når jagten på fisk og karper går ind i efterårsferien. Erfarne lystfiskere står klar med fiskestænger, grej og kyndig hjælp, så du kan få en god oplevelse, uanset om du er helt ny i faget eller har fisket før.

Nyt fra Næstved uge 41

9. oktober 2018

Du kan være med til skovfest, hvor Den Grønne Ring bliver fejret, den 14. oktober på festpladsen i den nye skov i Rønnebæk, og den 27.-28. oktober kan du komme til Kunst & Kreativ messe i Sydpolen. Svømmehallerne tilbyder gratis adgang for elever i 0.-9. klasse i Næstved Kommune hele efterårsferien. Få desuden inspiration til oplevelser for børnefamilier i efterårsferien.

Bemærk, at Hørekonsulenterne på ViSP holder lukket i uge 42.

Nyt fra Næstved i uge 40

2. oktober 2018

Du kan overvære byrådsmødet på Rådhuset den 9. oktober og få en festlig aften med harmonikaspil på Sydpolen 5. oktober.

Arkitektur- og Bevaringsprisen 2018 er uddelt for første gang

2. oktober 2018
For første gang i Næstved Kommune er Arkitekturprisen og Bevaringsprisen blevet uddelt. Prisoverrækkelsen foregik på Rønnebæksholm, og det blev tre meget forskellige bygninger, der vandt.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed