Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for juli 2019

Antal samlede nyheder 6

Nyt fra Næstved uge 31

30. juli 2019
Så er det tid til at betale ejendomsskat. De Hvide Svaner ønsker at forlænge deres bådebro. Er du ryger, men ønsker at kvitte smøgerne?  Så kan du læse mere om kommunens rygestopkursus på Nyt fra Næstved i denne uge.

Nyt fra Næstved uge 30

23. juli 2019

I august er der informationsmøde om et kursus for pårørende til mennesker med langvarig sygdom. Skal du til Grøn, får du lidt praktiske informationer om, hvordan du lettest kommer frem og tilbage til koncerten. Læs mere på Nyt fra Næstved i denne uge. Her kan du også læse, hvordan du sætter dine reservationer på biblioteket på pause, mens du holder sommerferie.

Nyt fra Næstved uge 29

17. juli 2019
Den 13. august starter Vandrefestival 2019 med en tur ved Vridsløse kirkeruin i Fensmark. Læs mere om Vandrefestivalen på Nyt fra Næstved i uge 29, hvor du også kan læse, hvad du skal gøre, hvis du skal på Borgerservice. Se også de mange ledige stillinger.

Nyt fra Næstved i uge 28

9. juli 2019

Lad os sammen bekæmpe Kæmpebjørneklo står der noget om i ugens Nyt fra Næstved. Der ud over har Hjælpemiddeldepotet ferielukket og ViSP har lukket i uge 30 og 31, men du kan komme i telefonisk kontakt med dem tirsdage og torsdage formiddage.  

Mit Betalingsoverblik: Ny selvbetjeningsløsning i Næstved Kommune

2. juli 2019

Næstved Kommune indfører nu Mit Betalingsoverblik. En selvbetjeningsløsning, hvor man kan få et overblik over regninger og eventuelle restancer til kommunen og nemt kan oprette sine regninger til Betalingsservice eller MobilePay-abonnement.

Nyt fra Næstved uge 27

2. juli 2019

I denne uge kan du i Nyt fra Næstved bl.a. læse om kommunens nye selvbetjeningsløsning Mit betalingsoverblik, KOL-træning i det fri og sommerens åbningstider hos hørekonsulenterne.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed