Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for juni 2019

Antal samlede nyheder 7

Nyt fra Næstved i uge 26

25. juni 2019

Tandplejen har åbent for nødbehandling i skolernes sommerferie. Har du interesse i, hvad vores natur bedst bruges til, så kom med dine idéer og aflever dem i Boderne. Kniber det med hastigheden på dit internet, så kom til møde den 2. juli. Det kan du læse om i denne uges Nyt fra Næstved.

Borgermøde: Udvalg ønsker dialog med borgerne om brug af skolen i Holme-Olstrup

21. juni 2019
Børne- og Skoleudvalget i Næstved Kommune inviterer til borgermøde om en eventuel placering af Døgndiamanten i bygningerne på skolen i Holme-Olstrup. Borgermødet holdes i skolens gymnastiksal onsdag den 26. juni, kl. 18.30-20.30.

Nyt fra Næstved i uge 25

18. juni 2019

I denne uge kan du møde Ramasjang-vært Katrine Bille, som besøger Axeltorv den 22. juni , hvor hun fortæller om livet i havet. Du kan også overvære byrådsmødet den 25. juni eller deltage i borgermødet om fremtidig brug af skolen i Holme-Olstrup den 26. juni. Du kan læse mere i Nyt fra Næstved i denne uge.

Jubilæumslegat uddeles til anerkendende arbejdsheste

17. juni 2019
Modtagere af Diskontobankens Jubilæumslegat 2019 er John Nørbjerg, leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Dorthe Berg Rasmussen, leder af Center for Sundhed og Ældre.

Nyt fra Næstved i uge 24

11. juni 2019

I denne uge kan du læse om Den Rullende Demensrådgivning, og se, hvor i kommunen den kommer i perioden fra den 18. juni til den 19. juli. Læs også om, hvad der sker på bibliotekerne, og hvilke job der er opslået i kommunen i denne uge.

Næstved Kommune indgår forlig med konkursboet efter Næstved Sprog- og Integrationscenter

6. juni 2019
Næstved Kommune har besluttet at indgå forlig med konkursboet efter Næstved Sprog- og Integrationscenter (NSI). Det er kommunens Økonomiudvalg, der har taget beslutningen, og den er udelukkende truffet af økonomiske årsager. 

Nyt fra Næstved i uge 23

4. juni 2019

Bemærk, at Næstved Park og Vej samt administrationen i Rådmandshaven og Teatergade har lukket Grundlovsdag den 5. juni. Alle frivillige foreninger i kommunen er den 12. juni inviteret til planlægningsmøde af Foreningernes Dag 2019. Læs mere om planlægningsmødet, åbningstider og arrangementer på bibliotekerne og de stillinger, der er ledige i Næstved kommune i Nyt fra Næstved.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed