Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for marts 2019

Antal samlede nyheder 14

Næstved er parat til DM i Skills

31. marts 2019
Om ganske få dage kommer Danmarks dygtigste lærlinge og elever til Næstved for at deltage i DM i Skills. Næstved Kommune har forberedt DM i Skills i langt over et år og er nu parate til at åbne dørene i Arena Næstved for de mange besøgende. 

Frivillige knokler for at gøre DM i Skills til en succes

27. marts 2019
   
Over 130 frivillige knokler fra tidlig morgen til sen aften for, at DM i Skills bliver en lige så stor succes, som vi alle sammen håber på.

Gigantisk papby og temauge før DM i Skills

26. marts 2019
Eleverne på Fladsåskolen afd. Korskilde bruger denne uge til at blive klogere på alverdens forskellige jobs og på at bygge deres helt egen pap- og kartonby med forskellige arbejdspladser. Byen bliver indviet af borgmester Carsten Rasmussen torsdag 28. marts kl. 11.00. Her vil byens navn også blive afsløret efter en stor navnekonkurrence.

Nyt fra Næstved i uge 13

26. marts 2019

Hør om planerne for Næstved Havn og kom med dine idéer til en ny bydel 28. marts. Har du bemærkninger til en ny badebro ud for diget ved Nashøjvej 15, så kan du komme med dem senest 23. april. Du har også mulighed for at købe en grund i Næstved Nord i en helt ny udstykning eller hvis du mere er til udstilling af malerier, så er der fernisering ved Marianne Græslien 3. april. Ellers kan du læse om arrangementer på bibliotekerne eller job, der er opslået i kommunen.

Jesper Møller Petersen fratræder som direktør i Næstved Havn

25. marts 2019
Direktør i Næstved Havn Jesper Møller Petersen fratræder sin stilling efter fælles aftale med bestyrelsen i Næstved Havn.

Nye idrætstilbud sætter fokus på sundhed blandt veteraner

22. marts 2019
Veteraner og deres pårørende i Næstved Kommune har fremover mulighed for at gå til yoga og styrketræning. To gratis tilbud der skal være med til at fremme den fysiske og psykiske sundhed.

Elever fra Verdensklassen hjælper med at plante træer og lægge sten i Ellebækken

21. marts 2019
Klasselokalet bliver skiftet ud med Ellebækkens bredder 1. april. I hvert fald for elever fra alverdens lande, som går i Verdensklassen Kobberbakkeskolen afd. Sjølund. Sammen med biologer fra Næstved Kommune skal de forbedre forholdene for fisk og fauna.

Nyt fra Næstved i uge 12

19. marts 2019

I denne uge er der høring i forbindelse med udkast til en ny erhvervsstrategi, der er temamøde for frivillige 25. marts om selvbetjening - let arbejdsgangen med digitale løsninger, er du let til moderat dement eller pårørende kan du deltage i et ølsmagningskursus 8. april og endelig er der generalforsamling i Glumsø og Omegns Lokalråd samt borgermøde den 28. marts og generalforsamling i Holme-Olstrup/Toksværd Lokalråd 10. april. Det er noget af det, der står om i uge 12.

8. klasser fra Næstved dyster i fremtidens bæredygtige by

13. marts 2019
Konkurrencen Byg en By for 8. klasser i Næstved sætter elevernes faglighed og innovationskompetence i spil, når de udvikler og leverer nytænkende bud på fremtidens bæredygtige by. Håndværk er top hot i Næstved og om under en måned skal alle udskolingselever fra Næstved Kommune til DM i Skills - men inden da skal 205 elever fra 8. klasse sætte scenen på EUC i finalen i Byg en By.

Nyt fra Næstved i uge 11

12. marts 2019
Der er flere ledige grunde til salg i kommunen. Det gælder både parcelhusgrunde, jordbrugs-parceller, storparceller og erhvervs-grunde. Der er byrådsmøde den 19. marts. I Næstved Centrum kan du være med til at starte et nyt lokalråd op, den 19. marts, og så er der generalforsamling i Lokalråd 4262 den 28. marts og i Lokalråd 4700 (vestlandet). den 25. marts. Desuden kan du blive klogere på demens i Brøderup den 19. marts.

Skolepatruljefoto fra Susåskolen afd. Herlufmagle vinder landsdækkende konkurrence

11. marts 2019
   
Susåskolen afd. Herlufmagle har vundet 5.000 kroner i en landsdækkende fotokonkurrence, som Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag. 

Nysgerrig på dansk-tysk samarbejde? kulturKIT søger Feuergeister

6. marts 2019
kultKit deler 2,5 millioner kroner ud til ildsjæle, som har lyst til at prøve at arbejde sammen med en tysk forening, skole eller andre aktører. Det er nemt og enkelt at søge midler til dansk-tyske projekter. Man får rådgivning og vejledning hele vejen fra ideudvikling, søgning efter tyske samarbejdspartnere, ansøgning og gennemførelse af sit projekt. Kom til et informationsmøde på rådhuset i Nykøbing F. den 14. marts og hør mere.

Lær at tackle angst og depression online

6. marts 2019
Et nyt webbaseret gruppeforløb sikrer, at angst- og depressionsramte i Næstved Kommune kan få hjælp, selv om de ikke kan møde op til fysiske møder. Indsatsen hedder "LÆR AT TACKLE angst og depression - online" og er ganske gratis.

Nyt fra Næstved uge 10

5. marts 2019
Kom til borgermøde om nye vand- og svømmefaciliteter den 13. marts, informationsmøde om DSB-værkstedsareal den 14. marts eller deltag i generalforsamlingen i Lokalråd Karrebæksminde den 19. marts. Læs nærmere på Nyt fra Næstved i uge 10.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed

Spørgeskema-undersøgelse om nye vand- og svømmefaciliteter

Klik på billedet for at læse mere om undersøgelsen og for at komme videre til selve spørgsmålene.
Det tager 5-10 minutter, at svare på spørgeskemaundersøgelsen.

Foto af badende dreng