Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for januar 2019

Antal samlede nyheder 7

Nyt fra Næstved i uge 5

30. januar 2019
Igen i år har vi Jobmesse for jobsøgende - denne gang den 28. februar. Sæt kryds i kalenderen. Vil du være demensinstruktør, så kan du deltage i et kursus den 25. februar. Og hvis du har en god idé til et projekt eller en aktivitet i forbindelse med frivilligt arbejde, så er der mulighed for at søge støtte fra Frivillighedspuljen inden 1. april. Hvis du er husejer, så husk at betale ejendomsskatte-billetten senest 4. februar. ViSP har lukket i uge 7, og koret De glade Lunger synger og underholder på Sydpolen den 5. februar.

Landdistriktsudvalget blaffer med nye medlemmer og ideer

28. januar 2019
Hvordan får vi bedre fremkommelighed på landet? 
Det spørgsmål er de allerede godt i gang med at diskutere og finde løsninger på i Næstved Kommunes politiske Landdistriktsudvalg. Her er der netop indtrådt fire nye medlemmer, som er såkaldte ganske almindelige borgere - med ret gode ideer. 

Nyt fra Næstved i uge 4

22. januar 2019

Der er byrådsmøde den 29. januar, kommunen søger mestre og kandidater til Sport Awards 2019, og vil du kvitte smøgerne, er der rygestopkurser 4. februar og 1. marts. Lokalt, kan du deltage i generalforsamling i Fodby Lokalråd 25. februar. Du kan også komme til fernisering i Sydpolen, hvor Susanne Truelsen udstiller sine malerier.

Nyt fra Næstved i uge 3

15. januar 2019

Vi søger leverandører til praktisk hjælp og personlig pleje. Nu skal den næste rate af ejendomsskat snart betales, læs mere om beløb og dato. Er du vild med Olsen Banden, så skulle du måske høre et foredrag om dem - med Mikael Johansen.

Nyt fra Næstved uge 2

8. januar 2019
I denne uges Nyt fra Næstved kan du læse om, hvordan man bliver nævning/domsmand i en retssag. Den  18. januar kan byrådspolitiker Linda Frederiksen fejre 25 år i Næstved Byråd. Og så er der nye job og aktiviteter på bibliotekerne.

Ny skoleleder til Kobberbakkeskolen

3. januar 2019
Klaus Da Cunha - sådan hedder den nye skoleleder på Kobberbakkeskolen pr. 1. februar 2019.

Nyt fra Næstved i uge 1

2. januar 2019

Vil du kontakte kommunen vedr. kontanthjælp, enkeltydelse, pension, sygedagpenge  ydelse eller lejlighedsydelse den 2. januar, så kan du kontakte os den 2. januar, selv om det er på en onsdag. Har du tidligere deltaget på KOL-kursus, så er der genopfriskningstræning 9. januar. Vil du gerne have en oversigt over, hvornår der er byrådsmøder, kan du se dem her. Så kan du få hjælp til at kvitte smøgerne eller få mere at vide om demens. 

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed

Spørgeskema-undersøgelse om nye vand- og svømmefaciliteter

Klik på billedet for at læse mere om undersøgelsen og for at komme videre til selve spørgsmålene.
Det tager 5-10 minutter, at svare på spørgeskemaundersøgelsen.

Foto af badende dreng