Ledercoaching er et tilbud for ledere med personaleledelse.

Står du over for store nye udfordringer eller større forandringsprojekter i din organisation? Eller har du brug for at blive klogere på dit ledelsesliv og ledelsesgerning mere generelt? Så har du nu muligheden for at få coaching på fordelagtige vilkår.

Næstved Kommune har et samarbejde med et par eksterne lederkonsulenter, som kan coache og sparre med kommunens ledere.
Konkret betyder det, at du har mulighed for at få 5 coachingsamtaler, som bliver finansieres af HR- udviklingspuljen. Hvis du ønsker at fortsætte dit coachforløb, betaler du selv de efterfølgende coachingsamtaler. Det vil sige, at din coach skal have dit EAN nr.

Hvad er coaching?

International Coach Federation definerer executive coaching således:

”Professionelle coaches tilbyder et fortløbende partnerskab med den enkelte leder, designet til at understøtte denne i at skabe resultater i såvel det professionelle som det personlige liv. Disse coaches er trænet i at tilrette processen til de individuelle behov og sætter lederen i en ressourcefuld tilstand, hvorved den enkelte leders iboende potentiale fremelskes og tages i anvendelse.”

Der er altså tale om en fortrolig, professionel relation mellem en leder og en coach i et individuelt tilrettelagt samtaleforløb, der giver lederen mulighed for, med professionel sparring, at træde et skridt tilbage og reflektere over egne tilgange og præstationer sat op i mod de krav og udfordringer, som lederen står over for i dagligdagen.

Samtaleforløb

Et typisk samtaleforløb inden for denne aftale består typisk af op til 5 coachingsamtaler á 1½ - 2 timer pr. gang. Der er også mulighed for at nogle af timerne anvendes via telefonsamtaler, hvis der er nogle konkrete hændelser, som du har behov for at tale om med coachen. Vores eksterne coach kommer typisk 1-2 gange om måneden i Teatergade 8, hvor coachingen typisk foregår.

Hvem er vores huskonsulenter - og hvordan booker du dem?

Bettina Heydenreich er uddannet Cand Pæd. Psyk. og har eget konsulentfirma. Du kan læse mere om, hvilken form for coaching hun tilbyder, hvad hun ellers tilbyder samt hendes baggrund på: www.b-heydenreich.dk

Flora Eriksen er professionel certificeret coach fra The Coaching Company med supplerende uddannelser som NLP Business Terapeut samt indenfor Relationsarbejde (ICDP) og Systemisk Tækning m.m. Flora Eriksen arbejder aktivt med klienter som mindfulness instruktør og med styrkelse af lederes Indre Lederskab. Flora Eriksen har arbejdet med psykisk arbejdsmiljø og lederudvikling de sidste 15 år, bl.a. som ledelsesudviklingskonsulent i DI. De sidste mange år har Flora Eriksen haft selvstændig praksis i Næstved. Du kan læse mere om Flora Eriksen på hendes hjemmeside: www.manipura.dk

Lotte Sligting Stannius er partner i Zenith Group, som tilbyder professionel lederudvikling og ledersparring med en coachende og anerkendende tilgang. Lotte er ICC certificeret coach og stresscoach og har en bred erfaring med sparringsforløb, der styrker lederen i at opdage nye alternativer til løsninger, udnytte ressourcer og potentialeområder hos sig selv og andre, og dermed træffe beslutninger på det bedst mulige grundlag.

Derudover har Lotte en baggrund som geolog og projektleder og har gennem tidligere ansættelser i kommuner og amter fået et indgående kendskab til den offentlige forvaltning. Du kan læse mere om Lotte og Zenith Group på: www.zenithgroup.dk.

Susanne Sondrup Eriksen har gennem mange år coachet ledere og lederteams. Hendes coaching er fokuseret på at skabe udvikling og sparring via en alsidig værktøjskasse. Susanne har arbejdet en del med metoder til at forebygge og håndtere stress og er certificeret i en stressprofiltest. Hun er selv tidligere leder og har siden 2006 været underviser og vejleder på Diplom i ledelse, hvor hun bl.a. underviser i ledelse og coaching. Se venligst www.eriksen-sondrup.dk Du kan kontakte hende på telefon 2384 8342 og susanne@eriksen-sondrup.dk Ledercoaching vil foregå på Rådhuset, Teatergade 8, 4700 Næstved.

Har du brug for mere information

eller har du spørgsmål kan du kontakte HR-Udvikling, Sarah, Maria eller Anne.