Så starter vi i Hyllinge

1. februar 2012

Ny naturbase er på vej på Fodsporet ved den gamle Hyllinge Station.

Lørdag den 17. marts inviterer Hyllinge Skole og SFO, KFUM-Spejderne og Naturbaseprojektets projektleder alle i Hyllinge og omegn til at komme med ideer til hvordan vi skal kunne bruge naturbasen, hvad man skal kunne der og hvilke historier der skal fortælles. Kom også og hør hvorfor vi vil bygge en naturbase i Hyllinge og hvordan det hænger sammen med de andre naturbaser, Fodsporet, Landdistrikterne, skolen osv.

Mødet er på Hyllinge Skole i Salen kl. 9-11 hvor vi skal have ideerne frem og udvikle på dem. Herefter skal vi til Fodsporet og se hvor naturbasen skal ligge og beslutte os for hvordan den skal vende.

Bag naturbasen skal der være en borgergruppe der er lokale ambassadører for naturbasen. Borgergruppen er med til at udvikle naturbasen, den kigger efter naturbasen og laver evt. offentlige arrangementer på stedet.

Vi ved allerede hvordan naturbasen kommer til at se ud da Naturstyrelsen har sit eget design vi skal følge. Bålhuset her er bygget i Glumsø og er samme model som det vi skal bygge i Hyllinge. Bålhuset bliver bygget lige efter påske i april måned. Det er Godthåb Mølle der svinger hamren.

DSC06078  Custom