Socialt ansvar

Vil du samarbejde med os om din virksomheds sociale profil? 

I de sidste par år har CSR-politik været i fokus hos mange virksomheder. Det kan dog være svært at omsætte strategi og visioner til handling. Kontakt os og lad os hjælpe jer med at realisere jeres Corporate Social Responsibility. 

Center for Arbejdsmarked tilbyder et samarbejde, som kan give din virksomhed en social profil og gavne både dit image og din bundline. Der kan være stor værdi at hente i at sikre din fremtidige arbejdskraft med borgere fra kanten af arbejdsmarkedet.

Flygtninge

Vores nyankomne flygtninge skal ud på arbejdsmarkedet. Selvom sproget kan være en hindring, så er der værdifuld arbejdskraft at hente. Vi har mulighed for at give virksomheden ekstra ressourcer i et opkvalificerende forløb af borgerens sproglige og faglige kompetencer.

Najma
Elahe Takmar
Virksomhedskonsulent
Tlf. 5588 6515/ 2330 8224
Najma Abdi Mohumed
Virksomhedskonsulent 
Tlf. 2057 1833 

 
 
 Hermod Hansen  
Virksomhedskonsulent 
Tlf. 2545 0019 
 

Praktikpladser

Har du plads til at tage en praktikant som skal klædes på fagligt? Eller har du funktioner, du ikke prioriterer i dag, og som du kan stille til rådighed for borgere på kanten af arbejdsmarkedet, så de kan opkvalificeres?

Vi samarbejder med en række virksomheder som stiller et bestemt antal faste praktikpladser til rådighed, som Næstved Jobcenter sørger for at fylde ud. Pladserne benyttes til borgere som skal have udviklet faglige kompetencer for at opnå job eller opnå forståelse for et arbejdsområde før påbegyndelse af uddannelse, borgere som efter længere tids sygdom skal have styrket arbejdsidentiteten, borgere som skal have afdækket arbejds- og erhvervsevne eller borgere som har sproglige barriere.Lisbeth Rasmussen
Virksomhedskonsulent
Tlf. 5588 6536/ 9243 7442

Martin Nygård Krukov
Virksomhedskonsulent
Tlf. 2545 1470Veteraner

Veteraner kan få et godt og aktivt arbejdsliv på trods af psykiske og fysiske skader. Sidder du som virksomhed og kunne have lyst til at hjælpe en veteran videre? Læs mere om Næstved Kommunes veteranindsats på www.naestved.dk/veteran eller skriv til veteran@naestved.dk

   
 Mai Huniche
Veterankonsulent og projektleder
Tlf. 2421 1747 

Poul Rasmussen
Veterankoordinator
Tlf. 55886618

 

Kontakt

Center for Arbejdsmarked
Telefon: 5588 6600

HOTLINE

Ring 20166574

Mail:

Sidst opdateret den 11. december 2019