Vinderprojekt for første del af Campus Næstved er fundet

8. september 2016

VUC Storstrøm har fundet det helt rigtige byggeri til deres første del af Campus Næstved ved Munkebakken

 

I Næstved Kommunes Byrådssal afslørede VUC Storstrøm i går vinderprojektet, som skal opføres som første del af Campus Næstved.

 VUC_Næstved 640

En helt enig bedømmerkomite bestående af både fagdommere og lægdommere, herunder bl.a. repræsentanter fra Næstved Kommune, UCSJ og VUC Storstrøms bestyrelse, ledelse og medarbejdere, var ikke i tvivl, da de sad med de fire projektforslag i hånden. C.C. Contractors projektforslag indeholder lige præcis det, som opfylder kravene til en moderne uddannelsesbygning midt i Næstved - både set fra elevernes, lærernes og byens side.

 VUC_Næstved1 640

Bygningen orienterer sig omkring en stor multihal, som placeres imellem de to store bygningskroppe, hvori undervisningslokaler m.m. ligger. På hjørnet af bygningen ud mod Farimagsvej og Teatergade placeres en café, der med sine store glasfacader inviterer borgerne indenfor, og på begge sider af bygningen laves der offentlige trapper, som forstærker forbindelsen til Munkebakken. Hvis man kommer til bygningen fra Munkebakken får man endda muligheden for at bruge og opholde sig på den store tagterrasse der placeres ovenpå multihallen

 VUC_Næstved3 640 

C.C. Contractors rådgiverteam består, udover C.C. Contractor som hovedrådgiver, af Cubo Arkitekter, Nova5 Arkitekter, Marianne Levinsen Landskab og DOMINIA.

Vinderforslaget projektmappe kan ses her - Projektmappe VUC Storstrøm

Næstved Kommune