SUN
 

Kornbakken

Kornbakken er et værested, hvor tidligere misbrugere og socialt udsatte kan etablere og være en del af et socialt netværk.

Huset er tilknyttet Centeret for socialt udsatte Næstved, og er et ”clean” miljø, hvor alle der ikke har indtaget alkohol eller stoffer indenfor de sidste 24 timer er velkomne. Lægeordineret medicin er tilladt - dog ikke metadon. Brugere må ikke virke påvirket i deres adfærd.

Som ny gæst/bruger af Kornbakken, vil du blive budt velkommen med en kop kaffe/the og måske nybagte boller. Du vil få en rundvisning af huset og en snak om dine muligheder.

Hvis du er interesseret i en forandringsproces, tilbyder personalet en samtale hvor i systematiserer dine problematikker og sammen skaber nye målsætninger i livet.

På Kornbakken kan du få tilbudt NADA , (National Acupuncture Detoxfication Association) der er baseret på øreakupunktur mod fx afhængighed, stress, uro, søvnløshed og meget andet. NADA fremmer genoprettelsen af din indre ro og skal ses som et supplement til personlig udvikling. 
Behandlingen forgår i et stille rum med mulighed for enten at sidde, eller ligge afslappet i den tid behandlingen tager.
På Korn-bakken har vi stor succes med at give NADA til brugere som har behov for dette.

Kornbakken er baseret på netværksdannelse. Det er vigtigt for os, at vi kan være en gruppe mennesker som er ligesindede og har forståelse for hinanden.

Vi støtter hinanden ved at være sammen i et trygt og roligt miljø. For os er det vigtigt, at du har mulighed for at danne gode bæredygtige relationer til andre mennesker, der har det som dig, og derfor har en forståelse for dine problematikker. Vi udviser omsorg for hinanden, hjælper og lytter til hinanden. Vi laver forskellige aktiviteter med hinanden, spiller spil, laver cykler, tager på udflugter, forskellige højtidsarrangementer, laver mad/bager sammen.

Kornbakken er brugerbaseret, det vil sige, at det er dine ideer og ønsker som bruger, vi forsøger at imødekomme. Det er også dit ansvar, sammen med de øvrige brugere at bidrage til et godt, roligt og rart miljø at være i.

kontakt

Åbningstider:

Mandag & tirsdag: 9-13

Onsdag: 13-19

Torsdag & fredag: 9-13

Lørdag/søndag & helligdage lukket, brugere kan dog arrangere aktiviteter i weekender og på helligdage.

Adresse:
Kornbakken 6
4700 Næstved 

Tlf.: 5588 1249 


www.csun.dk
e-mail: kornbakken@naestved.dk