Tandplejens struktur

Tandplejens opbygning

Tandplejen består af tre store nybyggede distriktsklinikker. De er beliggende på Holmegaardsvej, Karrebækvej og Parkvej. Tandreguleringen har til huse på Parkvej.

Fordele

De nye moderne klinikker har gjort det lettere at tiltrække tandplejepersonale, både tandlæger, tandplejere og tandklinikassistenter. Med de nye klinikker er der skabt et fagligt udviklende miljø med moderne udstyr og gode fysiske rammer, som er en afgørende faktor for at tiltrække fagfolk. Tandlæger vil i dag ikke arbejde  alene på små klinikker. De foretrækker en klinik med kollegaer, hvor de kan sparre i hverdagen. Det kommer børnene og de unge til at nyde godt af det.

Udover at skabe et godt fagligt miljø for tandlægerne er der en række andre fordele. Blandt andet vil de store klinikker gøre det meget nemmere at få en akut tid, og der vil være færre aflysninger af tider. Det skaber  tryghed, fleksibilitet og vil mindske muligheden for spildtid.

Transport

Nogle har fået lidt længere til Tandplejen end de har haft før. Men erfaringsmæssigt har det vist sig, at det kun er et mindre problem. Langt de fleste skolebørn bliver kørt i bus til tandklinikken ved klasseundersøgelserne. Børn og unge i Næstved Kommune har desuden så sunde tænder, at det kun er nødvendigt med tandlægebesøg med halvandet års mellemrum for langt de fleste.

Velkommen til tandplejen i Næstved kommune

 

Kontakt

Tandplejen
Telefon: 5588 1500

Tandplejens brochure

Sidst opdateret den 8. april 2019