Forenings- og Fritidskonference 2020

Sæt kryds i kalenderen den 18. april 2020, hvor Næstved Kommune igen afholder Forenings- og Fritidskonference.

Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Fritidsudvalget har nedsat en planlægningsgruppe, der er i gang med at arrangere en inspirerende dag for kommunens mange frivillige ildsjæle. Konferencen vil blive åbnet af Kulturministeren og Borgmester Carsten Rasmussen. Der vil være oplæg fra bl.a. fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, Lokale og Anlægsfonden, Nordeafonden og DGI Storstrømmen, og så vil satiregruppen MAGT slutte det hele af.

Programmet og meget mere offentliggøres i starten af det nye år.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Foreningskonsulent Margit Grønnegaard på tlf. 20 29 15 92 eller mail .


Konferencen i 2018

14. april 2018 afholdt Næstved Kommune den første Forenings- og Fritidskonference. 

I løbet af dagen blev der talt flittigt på kryds og tværs, en masse faglige indsigter voksede frem og der opstod en fornyet energi og vilje til at fokusere på udfordringer og muligheder for at styrke foreningslivet i kommunen.

Dansk Rakkerpak på scenen

Programmet for konferencen bød på oplæg og workshops. Beskrivelse af workshopsene og oplægsholdernes præsentationer kan findes i en separat boks her på siden.

Efterfølgende var der opvisning ved Næstved Ungdomsskoles dansehold, 2-retters middag, stand-up show og levende musik.

Konferencen var arrangeret af Fritidsudvalget og Frivilligrådet i Næstved Kommune og gennemført med økonomisk støtte fra Næstved Kommune, Møns Bank og DGI Storstrømmen.

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:
Sidst opdateret den 19. november 2019