Veteran Café

Er du tidligere udsendt, og har du lyst til at møde veteraner, som du kan vende dine oplevelser med? Eller er du pårørende, der gerne vil dele dine tanker og erfaringer med andre?

Så er Næstved Kommunes veterancafé en god mulighed! Caféen holder til i lokalerne på Stenlængegård, Østre Ringvej 86, 4700 Næstved, og den holder åben hver torsdag fra 18.30 – 21.30. De besøgende kan sammen med de frivillige selv være med til at sætte rammerne for, hvordan caféen skal køre.

”Torsdag aften bliver et frirum, hvor vi kan tage aktuelle emner op eller komme med ønsker til, hvilke aktiviteter der gerne måtte være for veteraner i Næstved Kommune,” uddyber Johan Poulsen, der løbende vil være til stede sammen med medarbejdere fra Næstved Kommune, så man kan få svar på de spørgsmål og problematikker, man møder i hverdagen.
Caféen er blevet til, fordi veteraner og pårørende har efterspurgt det, ligesom der har været en række gode frivillige kræfter, der har hjulpet med at løbe caféen i gang.

Veteran Café, Stenlængegård, Østre Ringvej 86, 4700 Næstved

Find Veterancaféens facebook gruppe lige her eller se hjemmeside www.veterancafenaestved.dk

 Caféen søger flere frivillige

 Vil du hjælpe med at låse op, servere lidt kaffe og drive caféen, må du meget gerne skrive til Veterankoordinator Johan Poulsen, på mail: eller på sms på tlf. 20347441

Kontakt

Jobcenter
Telefon: 5588 6600
E-mail:
Sidst opdateret den 8. april 2019