Nyheder om Veteranindsatsen i Næstved Kommune

Her kan du følge med i de seneste nyheder om veteranindsatsen i Næstved Kommune

Borgermøde om Veteranindsatsen.

Vil du høre mere om veteranindsatsen i Næstved Kommune, hvilke fokusområder vi beskæftiger os med og hvad planen er for fremtiden?

Så kom til borgermøde tirsdag d. 18. juni kl. 19:00 på Næstved Bibliotek, hvor der også vil være masser af muligheder for at stille spørgsmål og komme med gode ideer til den fremtidige indsats

Tilmelding til Mai på mchun@naestved.dk senest 17. juni

Samarbejdsaftalen med Veterancentret i hus.

Henved 50 mennesker var mødt op i Byrådssalen, da Næstved Kommune og Veterancentret tirsdag eftermiddag fejrede underskrivning af en ny samarbejdsaftale. Og der var rigeligt at fejre, for aftalen er blot en overbygning til et allerede godt samarbejde mellem de to organisationer. Det understregede både borgmester Carsten Rasmussen, Chef for Veterancentret Oberst Susanne Lund og Beskæftigelses- og uddannelsesudvalgsformand Anette Brix i deres taler. Her kom de blandt andet også ind på Forsvarets store historiske betydning for Næstved Kommunes udvikling, hvor vigtigt det gode samarbejde er for at hjælpe veteranerne, og hvordan kommunen og Veterancentret hver især kan supplere hinanden og fælles skabe den bedst mulige veteranindsats.

Aftalens formål er at styrke vidensdeling og samarbejdet mellem Veterancentret og Næstved Kommune. De første to fokuspunkter bliver udvikling af beskæftigelsesindsatsen og styrket uddannelse af medarbejdere på tværs af kommunen.

VeteranCafé Næstved starter pårørende forløb med støtte fra Veterancentret.

Tirsdag d. 6. maj startede 10 pårørende i et nyt tilbud om metakognitiv terapi til pårørende til veteraner med PTSD hos VeteranCafé Næstved.
Det er gratis for de pårørende at deltage i kurset, så det har været muligt for alle at deltage. Pengene til at betale for underviseren kommer fra et tilskud på 72.000 kr. fra Veterancentret.
Kurset er et 6 måneders forløb, der starter op med 6 uger med ugentlig gruppeterapi. Derefter mødes gruppen samlet hver 6 uge frem til jul.

Nyt tilbud om yoga og styrketræning for veteraner og pårørende.

Fra uge 14 bliver det muligt for veteraner og pårørende at gå gratis til yoga og styrketræning. Læs meget mere om det nye tilbud lige her

Møde i De Blå Baretter i Næstved

Har du lyst til at komme og få en snak omkring udsendelse, foreningen eller andet? Så er du velkommen i De Blå Baretter den første onsdag i hver måned fra kl. 19.00 – 22.00, hvor der er åben i lokalerne på Menstrup Bygade 60.

Jobcenter

Har du spørgsmål?

Kan du skrive til veteranindsatsen på eller tage direkte kontakt til
Veterankoordinator Johan Poulsen på 2034 7441 eller på mail  eller