Nyheder om Veteranindsatsen i Næstved Kommune

Her kan du følge med i de seneste nyheder om veteranindsatsen i Næstved Kommune

Nyt tilbud om yoga og styrketræning for veteraner og pårørende.

Fra uge 14 bliver det muligt for veteraner og pårørende at gå gratis til yoga og styrketræning. Læs meget mere om det nye tilbud lige her

Forsvarschefen besøger Næstved.

Den 8. april 2019 kl. 19:30 inviterer De Blå Baretter og VeteranCafé Næstved til foredrag med Forsvarschef Bjørn Ingemann Bisserup.

Bjørn Ingemann Bisserup er i dag general og øverste chef for forsvaret. Han refererer direkte til ministeren, og er forsvarsministerens militærfaglige rådgiver.

I dette højest aktuelle foredrag vil Bjørn Ingeman Bisserup give en orientering om trusselniveauet, som han ser det. Derefter fortælle om nyordningen i forsvaret, som er indført med det nye forsvarsforlig. Han vil yderligere komme ind på, hvordan det "nye" forsvar skal håndtere de trusler der måtte være, hvor forsvaret skal spille en rolle.

Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Forsvarschefen.

Da der er begrænsede pladser, er tilmelding nødvendig og foregår her

Ny medarbejder ansat i Veteranindsatsen

D. 1 . marts blev Mai Huniche officielt en del af Veteranindsatsen som Veterankonsulent. Mai skal primært arbejde med beskæftigelsesindsats, jobordning for veteraner og virksomhedskontakt. Herudover har Mai sekretariatsfunktion og bliver det daglige kontaktpunkt i veteranindsatsen.

Mai er uddannet cand. mag i Kultur og Formidling og blandt andet arbejdet som HR-medarbejder i Forsvaret, som beskæftigelsesmedarbejder og projektleder i Jobcenter og været teamleder for marketing i en større privat virksomhed. Mai kan kontaktes på og telefon 2421 1747

Borgermøde om Veteranindsatsen

I maj afholdes årets første borgermøde om Veteranindsatsen. På mødet bliver planerne for 2019 indsatsen gennemgået og det bliver muligt at stille spørgsmål til Veterankoordinator Johan Poulsen og nyansat Veterankonsulent Mai Huniche.

Møde i De Blå Baretter i Næstved

Har du lyst til at komme og få en snak omkring udsendelse, foreningen eller andet? Så er du velkommen i De Blå Baretter den første onsdag i hver måned fra kl. 19.00 – 22.00, hvor der er åben i lokalerne på Menstrup Bygade 60.

Jobcenter
Sidst opdateret den 8. april 2019