Alle veteraner kan få en hjælpende hånd

Er du tidligere udsendt? Og har du blandt andet behov for hjælp i hverdagen, et netværk med andre veteraner eller en personlig samtale, så er der en række tilbud, du kan få glæde af i Næstved Kommune.

Det kan være svært at komme tilbage til hverdagslivet, når man har været udsendt. Det kan være, du har psykiske eller fysiske skader, eller at du i det hele taget har svært ved at finde dig til rette i det liv, du vender tilbage til. Det kan påvirke din familie og dine relationer til arbejde og venner.

I Næstved Kommune er der god hjælp at hente. Johan Poulsen er veterankoordinator, og han hjælper dig og dine pårørende med de ting, der har betydning for jeres hverdag lige nu. Det kan være, du har brug for personlige samtaler, eller at du har brug for et talerør, en bisidder eller noget vejledning, hvis du har en sag i kommunen.

Johan trækker i jobbet på sin egen erfaring. Han har været soldat siden 2001 og er ansat som officer ved Gardehusarregimentet i Slagelse. Han har været udsendt i international tjeneste på Irak hold 9 og på ISAF hold 12 og ved derfor, hvordan soldaterlivet kan påvirke dig på godt og ondt.

Du kan kontakte Johan Poulsen på:
Tlf. 2034 7441 eller på mail

 Hvis du vil holde dig opdateret på veteranindsatsen i Næstved Kommune, er du desuden meget velkommen til at følge vores facebookside Veteranerne Næstved

 

 

Kontakt

Center for Arbejdsmarked
Telefon: 5588 6600

Har du spørgsmål?

Kan du skrive til veteranindsatsen på eller tage direkte kontakt til
Veterankoordinator Johan Poulsen på 2034 7441 eller på mail  eller
Veterankonsulent Mai Huniche 2421 1747 eller på mail

Sidst opdateret den 6. marts 2019