Sammen skaber vi dit næste job

28. februar 2019 forener vi igen kræfterne og inviterer alle ledige borgere til en jobmesse fyldt med inspiration, sparring og konkrete jobåbninger. Vi glæder os til at se dig. 

Går du og tænker over, hvilke lokale virksomheder der kan bruge netop din arbejdskraft? Har du søgt en række jobs, uden at du er kommet til samtale? Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har i forhold til efteruddannelse? Eller er du nysgerrig på, hvordan du kan udvikle din jobsøgning, så du finder vej ud på arbejdsmarkedet?

Så glæder vi os til at se dig, når vi 28. februar kl. 10.00-14.00 forener kræfterne og holder jobmesse i Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233.

Her kan du blandt andet hilse på en række forskellige arbejdsgivere, høre gode oplæg, få sparring i forhold til din ansøgning, dit cv, din efteruddannelse eller brugen af LinkedIn. Ligesom du kan lade dig inspirere af, hvordan andre har fundet et arbejde – og nogle gange taget en utraditionel vej.

Vi lover dig en dag, der giver dig nye ideer og input, og hvor du kan få hjælp og gode råd af a-kasser, sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter. Der vil være en række stande, hvor der vil være tid til at få personlig rådgivning, ligesom der vil være et område, hvor der i løbet af dagen bliver holdt spændende oplæg  

Det er Næstved Jobcenter, der holder messen sammen med de faglige organisationer HK, Krifa, 3F, FOA og Dansk Metal.   

Vi opdaterer løbende siden her med program for oplæggene og oversigtskort over messeområdet. 

Det er en god idé, at du tager dit cv med, enten fordi du gerne vil arbejde med det i cv-værkstedet eller præsentere det for en eventuel kommende arbejdsgiver. 

 

Kontakt

Center for Arbejdsmarked
Telefon: 5588 6600
Sidst opdateret den 9. januar 2019