Klub Næstved

Klub Næstved er en klub som hører under Bo- og Naboskab Næstved. Klubbens mangeartede aktiviteter henvender sig specifikt til udviklingshæmmede borgere.

Kontakt

Klub Næstved, Valnæsvej 12, 4700 Næstved, tilbyder mange fritidsaktiviteter. Vil du vide mere, kan du besøge os, eller ringe på telefon 5572 0232 mandag - torsdag mellem kl. 14.00 - 21.00 og fredage kl. 10.00 – 14.00, eller du kan kontakte May-Britt Hansen på telefon 4014 4838.

 

Motion for sjov og hockey for udviklingshæmmede borgere

Træningen er tilrettelagt, så alle kan deltage også kørestolsbrugere. Vi lægger vægt på at få rørt alle muskler, også lattermusklerne og der er tid til samvær og hyggesnak.

Vi træner i hallen på Sydbyskolen hver mandag mellem kl. 15.00-17.00.
Kl. 15.00-15.45 laver vi forskellige boldlege, gymnastik, fjollede danse og andre lege. Aktiviteterne er forskellige fra gang til gang.
Kl. 16.00-16.45 spiller vi hockey. Vores hockeyhold deltager i turneringer, hvor vi spiller mod andre hold fra Sjælland.
Du kan vælge at deltage i en eller begge aktiviteter. Første gang er gratis.

 

Madklub

Hver mandag og torsdag kl. 17.00 har Klub Næstved Madklub. Her tilbydes de gode, danske retter, tilberedt på en sund og fedtfattig måde – og altid med grønt i retten eller som tilbehør.

 

Klub Næstveds Kogebog

Ønsker du et sundere liv kan bogen ”Nem mad der gør kroppen glad” anbefales. Bogen er let læselig og indeholder udover hverdagsretter, både opskrifter på pizza, burger, desserter og kager, men i en sund udgave.

Sundhed handler nemlig ikke kun om alt det vi ikke må. Sundhed handler om at have et liv med trivsel og velvære, så vi kan tackle de udfordringer, vi møder i livet.

Bogen er skrevet af brugere i Klub Næstved, i samarbejde med Næstved Sundhedscenter og Ankerhus kost og ernæringsseminarium.

Bogen kan købes i Klub Næstved og i Næstved Sundhedscenter.

 

Øvrige aktiviteter

Klub Næstved har mange forskellige aktiviteter, der løbende ændres. En opdateret oversigt over aktiviteterne kan ses på Klub Næstveds hjemmeside.

Link til Klub Næstveds hjemmeside

Du behøver ikke at tilmeldes aktiviteter for at komme i klubben. Alle er velkomne til at komme forbi til en tår at drikke og en hyggesnak.

Kontakt

Center for Handicap og Psykiatri
Telefon: 5588 1370
Sidst opdateret den 8. april 2019