Job i ældreområdet

Overvejer du at få et job i ældreområdet, hvor du gør en forskel for andre mennesker hver dag?

Tværfaglige fællesskaber

Vi har brug for engagerede og dygtige medarbejdere, der vil gøre en forskel hver dag. Og vi bruger flere forskellige faggrupper.

Social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, pædagoger, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter er nogle af de faggrupper, der hver dag arbejder tæt sammen om at give vores ældre borgere den bedst mulige hverdag, og det tværfaglige arbejde er i centrum i mange opgaver.

Ældreområdet har brug for de mange forskellige faggrupper for at tage allerbedst hånd om vores ældre borgere. Måske har du allerede en baggrund og erfaring, der er efterspurgt på området, selvom det ikke er en "traditionel" sundhedsfaglig uddannelse. Det kan også være, at du lige skal starte med lidt oplæring eller uddannelse.

 

Vil du være en del af teamet?

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om, hvordan din vej til et job i ældreområdet kan se ud, så ring til Inge, Christi og Helle på tlf: 91 17 21 67. De er klar ved telefonen og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken vej du kan gå for at få et job hos os.

Vil du læse mere om mulighederne for en elevplads for sosu-uddannelserne, så læs mere her: Social- og sundhedshjælper eller Social- og sundhedsassistent

Du kan læse mere om plejecentre og finde telefonnumre til teamlederne her

"Du får et spændende arbejdsliv, hvor du hver dag føler, at du gør en forskel  Du får gode dygtige kollegaer, der arbejder tværfagligt, og en ledelse der vægter dette. På daghjemmet, hvor jeg arbejder, er der ansat  en pædagog, en ergoterapeut, en social- og sundhedshjælper, en social- og sundhedsassistent og en "alt mulig dame". 
Jeg oplever en ledelse, som vægter faglighed højt, som er lydhøre, som gerne vil efteruddanne sit personale, som vægter informationer til medarbejdere højt om, hvad rør der sig inden for området.  En ledelse som også arrangerer sociale arrangementer." 

Lasse, pædagog på ældreområdet i Næstved Kommune

 

 

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Kontakt

Vil du vide mere om dine muligheder for job i ældreområdet, så ring til Inge, Christi eller Helle på tlf: 91 17 21 67. De er klar ved telefonen og vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken vej du kan gå for at få et job i ældreområdet.

Ledige stillinger

Vil du vide mere om, hvilke stillinger der er ledige lige nu, kan du læse mere her

Hvorfor arbejde i Næstved Kommune?

"Jeg er utrolig glad for at arbejde som sygeplejerske i Næstved kommune, fordi det er meget givende både på et fagligt og personligt plan. Hver dag er der nye udfordringer, som løses tværfagligt og sammen giver vi borgeren den bedst mulige alderdom, med dem og deres ønsker i centrum. Dette er muligt fordi der er så mange utroligt dygtige og engageret medarbejdere ansat, som alle har samme kerneopgave for øje" 

sygeplejerske på plejecenter i Næstved Kommune

Sidst opdateret den 8. april 2019