Borger

Der er flere fordele ved, at være tilmeldt Digital Post. Større overblik, bedre sikkerhed og hurtigere løsning er nogle af fordelene.
Læs mere om tilmelding til Digital Post 

Hvis du skal have nyt pas eller fornyet kørekort, skal du udfylde ansøgningsskema, der gør dig helt klar til dit besøg i Borgerservice. 
Bestil tid til Borgerservice og ansøg om nyt pas og andet

Byrådssalen i Næstved Kommune

Byrådsmøderne foregår cirka en gang om måneden. Du finder dagsordenen her, hvor du også kan følge byrådsmøderne live eller se de foregående.

 

Klik til Næstveds mange oplevelser

Få et samlet overblik over arrangementer og seværdigheder i kommunen på oplevelsessitet maerknaestved.dk 

Du kan også følge med på facebook

Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

12. november 2019

Du kan gratis få et lungetjek på lungedagen 20. november. Er du en frivillig sjæl, kan du deltage...

11. november 2019

mellem kl. 18 og 20.

11. november 2019

Efter to år i retssystemet er det netop afgjort, at Næstved Fjernvarme kan gå i gang med at lægge...